Biodata Penulis Aidil Azhar

Aidil Azhar

Disclaimer:

Blog AidilAzhar.com yang dahulunya dikenali sebagai PersonaGrata ditulis oleh Aidil Azhar. Blog ini hanya sekadar bertujuan untuk berkongsi pendedahan tips kewangan dan pelaburan dan apa yang dirasakan menarik oleh penulis. Blog ini tiada kaitan dengan mana-mana pihak kecuali penulis sendiri. Segala Panduan atau nasihat harus dirujuk kepada penasihat keewangan/kesihatan anda sendiri sebagai pandangan kedua. Dimaklumkan, segala Pelaburan adalah berisiko dan bersifat kecairan tinggi. AidilAzhar.com tidak bertanggungjawab atas segala kerugian yang anda hadapi.

Biodata Penulis

Aidil Azhar mendapat pendidikan tinggi di Universiti Tun Hussein Onn pada 2008 dengan berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik. Seterusnya bekerja sebagai Jurutera Telekomunikasi di salah sebuah syarikat kontraktor telekomunikasi di Malaysia. Melihatkan minat dalam pengurusan kewangan sendiri yang mendalam sejak menuntut di universiti. Aidil Azhar telah menerbitkan beberapa Cashflow Calculator Basic untuk kegunaan rakan-rakan universiti dan sekerja.

Aidil Azhar Merupakan Perunding Takaful dan Financial Markets Trader.

Unit Trust Consultant  (No Ahli: 10645142) dan merupakan ahli berdaftar Federation of Investment Managers Malaysia (FIMM)  di http://www.fimm.com.my dengan no ahli (009-0-102354).

Takaful Consultant di Hong Leong MSIG Takaful dan merupakan ahli Life Insurance Association of Malaysia (LIAM) dengan no ahli PP13/00447735.

MIB di broker MTrading dan IB Untuk broker Roboforex, FXPrimus, dan Litefinance

Urusan Local Depo FXPrimus – Sila PM saya di SINI

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan:

  1. Takaful Wealth Planning
  2. Medical Card with Investment link Takaful
  3. Copytrade Investment via Financial Market Broker
  4. Local Depositor FXPrimus
  5. Trust Nomination
  6. Retirement Planning
  7. Education Fund
  8. Persona Grata 1Million Program
  9. Program Gandakan EPF melalui Unit Trust

Sebarang cadangan penambahbaikan boleh disalurkan melalui ruangan Hubungi saya di pepenjuru atas kanan atau Fanpage MyTakaful MyMedikal atau juga boleh SMS ke 012-5803720 atau emailkan ke email@aidilazhar.com