Uncle ED dan Emas by Aidil Azhar Info Kewangan Emas & Public Gold, Kesihatan dan Pandangan Perspektif Kehidupan oleh Uncle ED

September 18, 2012

Tentang Saya – About Me

Filed under: — PersonaGrata @ 04:08

Biodata Penulis Aidil Azhar

Aidil Azhar

Disclaimer:

Blog AidilAzhar.com yang dahulunya dikenali sebagai PersonaGrata ditulis oleh Aidil Azhar. Blog ini hanya sekadar bertujuan untuk berkongsi pendedahan tips kewangan dan pelaburan dan apa yang dirasakan menarik oleh penulis. Blog ini tiada kaitan dengan mana-mana pihak kecuali penulis sendiri. Segala Panduan atau nasihat harus dirujuk kepada penasihat keewangan/kesihatan anda sendiri sebagai pandangan kedua. Dimaklumkan, segala Pelaburan adalah berisiko dan bersifat kecairan tinggi. AidilAzhar.com tidak bertanggungjawab atas segala kerugian yang anda hadapi.

Biodata Penulis

Aidil Azhar mendapat pendidikan tinggi di Universiti Tun Hussein Onn pada 2008 dengan berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik. Seterusnya bekerja sebagai Jurutera Telekomunikasi di salah sebuah syarikat kontraktor telekomunikasi di Malaysia. Melihatkan minat dalam pengurusan kewangan sendiri yang mendalam sejak menuntut di universiti. Aidil Azhar telah menerbitkan beberapa Cashflow Calculator Basic untuk kegunaan rakan-rakan universiti dan sekerja.

Aidil Azhar Merupakan Perunding Takaful dan Financial Markets Trader.

Unit Trust Consultant  (No Ahli: 10645142) dan merupakan ahli berdaftar Federation of Investment Managers Malaysia (FIMM)  di http://www.fimm.com.my dengan no ahli (009-0-102354).

Takaful Consultant di Hong Leong MSIG Takaful dan merupakan ahli Life Insurance Association of Malaysia (LIAM) dengan no ahli PP13/00447735.

Dealer sah oleh Public Gold Malaysia, akaun simpanan Emas dan Emas Fizikal NO.1 di Malaysia 

Antara Servis yang ditawarkan:

  1. Rancang dan Nasihat Product Takaful Keluarga
  2. Ilmu Trading Online Commodities, Stocks, Indices & Forex. (Youtube)
  3. Persona Grata 1Million Program (Pelan Berbayar)
  4. Wakil pengedar Emas Fizikal dan Wakil Pendaftaran Akaun Simpanan Emas Shariah No 1 Malaysia (FREE)
  5. Trust Nomination (Medisavers) (MURAH!!)
  6. Retirement Planning
  7. Education Fund

Sebarang cadangan penambahbaikan boleh disalurkan melalui ruangan Hubungi saya di pepenjuru atas kanan atau direct PM saya melalui pautan -> linktr.ee/aidilazhar atau emailkan ke email@aidilazhar.com

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Powered by WordPress