Takaful Keluarga

Takaful Keluarga merangkumi Perlindungan hartanah (MRTA, MRTT, MLTA, MLTT), Perlindungan kemalangan, Perlindungan sakit kritikal, Pelan perubatan medical card keluarga dan individu. Perlindungan berkait pelaburan, Pelan Pendidikan anak-anak.

Badal Hajj juga disediakan*

*Dengan pengambilan pelan dari HLMT I-Care Rahmat.

Hubungi kami untuk mendapatkan perbandingan antara beberapa pelan dari Syarikat Pengendali Takaful yang berbeza, One-stop Centre for all takaful.

TAK PERLU ‘PENING’ NAK CONTACT BANYAK AGENT

Pelan Perlindungan Keluarga

Pelan Medical Card yang Mampu milik untuk satu keluarga ataupun Individu.

Hot Selling 2020: AIA dan HongLeong MSIG Takaful

Pelan Medical Card Untuk Sakit Sedia Ada

Dah Sakit tapi nak medical card? Jangan risau, dengan Pelan Medical Emas Angkasa, yang dah sakit pun boleh ada medical card.

Kecuali Kanser Tahap 3 & 4.

Insurans Profesional Idemnity

Pelan ni khas untuk golongan profesional seperti Peguan, Doktor, Engineer dan sebagainya untuk melindungi profession anda dari sebarang tuntutan pengguna terhadap kecuaian, kesalahan.

Takaful Pelaburan

Pelan jangka masa pendek dengan pembayaran hanya 5 tahun atau 10 tahun dan nikmati pulangan tetap selama 20 tahun secara GUARANTEED!

Takaful AM…

Perlindungan Takaful AM merangkumi Pelan Takaful Perlindungan Rumah (Kebakaran, Kecurian), Pelan Motor (Takaful Kereta dan Motosikal), Pelan Kemalangan Diri dan Pelan Medical Card untuk Syarikat

Hubungi Kami

Boleh hubungi kami dengan klik butang “Hubungi Kami” di bawah atau sila hubungi terus melalui whatsapp di talian 012.580.3720 (KLIK untuk Whatsapp)

Comments

comments