Posts

Who is David Sides – Siapa dia?

Hari ni aku sangat teruja dengan seorang piano player berkulit hitam. Namanya David Sides. Terima kasih pada Hwee Koon kerana memperkenalkan David Sides kat aku. Actually hari macam2 perasaan ada bercampur baur segalanya. Jadi aku tak pasti nak describe life today mcm mana. Ada yang happy, ada yang tak happy.

Tup2… Hwee Koon bg link ke satu video. Ni video nyer..

Maka aku pun melihatlah…dengar je terus menusuk jantungku. maklumlah..diri aku ni mmg suka muzik yang berasakn piano ni. Malah ..kecik2 dulu memang suke nak main piano.. tp tak mampu.. apakan daya.. selamat menonton!